Åskoväder

Jösses vilket väder det var igår kväll :s
Tack vare det så blev det ingen uppdatering här, gick ju inte att ha nån dator eller nåt påslaget.
Fick snällt gå och lägga mig & läsa bk när ja kom hem från jobbet men det gick ju också bra :)

Ikväll när ja kom hem så är ja själv, älskling är iväg och jobbar så han tillbringar natten i sin lastbil på Justerö...
Bara ja & mina små kissekatter hemma.

Dagens atikel i tidningen tycker ja handlar om guten Ole Anton 70 år från Norge.
Han fick sin penis amputerad och kräver nu ett skadestånd på 23 miljoner kr för han anser att en läkare hela tiden feldiagnostiserat honom..Hmm, ska han vara mest lessen över att han förlorat sin penis eller ska han vara mest glad åt att läkarna lyckades klara hans liv genom att amputera hans käraste ägodel??!!
Enligt Ole Anton gick han till läkare för för smärtor i underlivet redan 2003 men att det var först i April 2007 som cancern i hans könsorgan upptäcktes.Som tidningen skriver så genomfördes ett tiotal undersökningar från 2003-2007, vilket ja inte tycker är speciellt många ggr på 4 år :s om ja hade så ont i mitt underliv så vet ja att ja skulle springa hos läkaren för jämnan och antagligen tjata hål i huvet på dom, men alla är ju inte lika.
Läkaren som Ole Anton pekar ut bortförklarar sig med att det är en väldigt ovanlig cancer som drabbat Ole Atnton...Ska det spela nån roll om det är en vanlig eller ovanlig sort man har? Ska det behöva ta 4 år för olika specialister att upptäcka sjukdomen? Kan man verkligen kalla sig specialist om man missar att en människa har cancer i 4 år?
Helt klart har ju läkaren/läkarna gjort fel i detta fall för man missar inte en sjukdom under så lång tid.. Men ett väldigt vanligt påstående till vardags är ju "alla är mänskliga och kan göra fel" Då är frågan, var går gränsen för hur fel en läkare får göra och ha? En läkare ska ju faktiskt hålla människor vid liv, dom ska hjälpa oss när vi är sjuka..Så helt krast, en läkare får aldrig göra fel eller ha fel för då sätter dom genast människors liv på spel...

Nej en cigg på detta och sen sängen, imorrn väntar en ny arbetsdag :s 10 dar kvar till semester och det kommer vara dom 10 längsta dagarna i mitt liv, ja lovar..

Hej Svejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0