Dagarna

bara springer förbi =) Herregud snart är det jul igen! Och år 2011... Helt plötsligt är barnen utflyttade och man själv är pensionär och man sitter och funderar på vart tiden har tagit vägen =)... Nee då så fort kommer väl inte tiden att gå får vi hoppas!!

Idag har ja haft en ledig dag...Har vart till K-hamn & inhandlat en cykel till min lilla kille....Han är sååå stolt över cykeln,han skulle tom cykla hela vägen hem till Kga =) Satte stopp för det...Tycker att det är lite läskigt med E18 och han är ju trots allt bara 5 år ;)...
Annars har det inte hänt så mycket spännande ida! Har tvättat & fejat lite här hemma..Emla hade kompis med sig hem från skolan, och som vanligt när det är kompisar med hem så ska dom ha pannkakor till mellis! Ja HATAR å steka pannkakor men snäll mamma som man är så ställer man sig vid spisen med ett leende och gör dessa runda jävla kakorna....Som dessutom bara mätar i max 30 min sen kommer barnen igen och vill ha fika lr nåt annat att tugga på!

På tal om tvätt...Idag chansa ja ytterligare 1 gång att hänga tvätten på tork ute... Sist ja gjorde det så blev det ju både regn och snö =( Men idag gick det bättre....Tvätten hängde iaf i säkert 5 timmar innan det kom ner några små osäkra snöflingor, men då jäklar åkte tvätten ner snabbt =)

Imorrn är det jobb 11,30-20,15 sen prata ju Katta om att vi skulle dra på ett releaseparty på Harrys?(kanske)
Märks imorrn på jobbet om det blir nåt...Får väl lägga fram kläder & alkohol härhemma innan ja åker till jobbet så ja som superwomen bara behöver 5 min på mig efter jobbet att klä om till partydress =)...Lite dum dag är det dock me tanke på att ja ska jobba 7,45 lördag morron....men som tur är har ja ju (ibland) 1 snäll sambo som ställer upp som chaffis =)

Nää nu väntar barnen i sängen! Dags för nästa film med Saltkråkan =)

Natti Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0