Grillning :)

Precis som det låter så har vi haft en grillkväll...Underbart, en liten familjeträff hade vi här vid grillen och sen lite öl,vin, cider och mycket prat.

Hur har helgen varit då !? Joo ja har ju då jobbat hela helgen så den har varit lugn,inga barn här utan bara ja, älskling och svåger....
Förresten nu glömde ja ju att ja var ju faktiskt på wickan i lördags :) Min kusin Micke hade ju inflyttningsfest så dit var vi ju och partaja lite men det var faktiskt riktigt lugnt för min del så ja jobba på söndagen...

Ikväll är faktiskt första kvällen på riktigt länge som jag & älskling är helt själva hemma :) Pernilla följde med in till stan efter grillningen och Ronny körde vi hem till K-hamn förut..

Vi har haft en riktigt tuff vecka i familjen med flera tråkiga besked, ett förlorat körkort, ett besök på akuten med positiv utgång som tur är, ett jättetråkigt besked om ett sjukdomsfall i familjen...Känns just nu som det är lite väl mycket som händer, kan det inte bara vända nu och bli lättare..Har de lite tufft på jobbet med koncentrationen då det är mycket tankar som snurrar i huvudet, men det är bara att bita ihop känns det som och kämpa vidare.

Nu ska ja krypa ner i sängen hos min goding och titta lite på tv.

på Återseende

Söndag Natt :/

Jaha då var natten här och ytterligare en dag är slut.
Bara 1 dag kvar på ledigheten från jobbet, på tisdag kallar plikten igen, 7 dagar i sträck *suck*

Idag blev det inte så mycket gjort på huset tyvärr.
Kom ett födelsedagskalas ivägen :)

Vi hann iaf klart med ena kortvägen på huset eller klart är väl kanske att ta i, väggen ska målas imorgon, men läkten sitter iaf på plats..

Imorrn blir det alltså målning & så ska vi börja skrapa färg & byta läkt på nästa vägg.Usch vad det kostar mycket att renovera,tusenlapparna bara springer iväg men men det blir iaf jättefint när allt blir klart..

Nä nu väntar sängen ett par timmar innan det är dags att påbörja måndagens renoveringar..

Vi har ju iaf tur med vädret ;)

Go Natt

Husrenovering

är i full gång igen fast denna gången på utsidan huset!

Vi har byggt ut altan så den nu är jättestor :D Blir härliga grillkvällar på den i sommar.
Nu så är det full fart med att skrapa och måla om huset.Vi passar även på att byta läkt när vi ändå målar....
Allt tar ju dessvärre lite längre tid då barnen ska vara med och hjälpa till :/ men dom är verkligen duktiga som försöker..

Nää nu väntar slipmaskinen på mig :) Blir nog en uppdatering senare ikväll om jag inte slocknar på soffan vill säga :)

Så där, nu tar jag kvällen för att samla nya krafter tills imorgon, då fortsätter byggandet :)

Nu väntar lördags mys med älsklingen och barnen.
Potatisgratängen står i ugnen, fläskfilén ligger på grillen, salladen står färdig i kylen, riktigt gott & mysigt..
Kanske ska kosta på mig att öppna lite vin till mig & älskling :P
Älskling är iväg och inhandlar en riktigt stor påse med lördagsgodis *mums*

Imorgon är det dags för födelsedags kalas också..Får bli en snabbsväng till kalaset så renovering & byggandet inte står still förlänge.

Snart tar mina 4 dagars ledigt från jobbet slut*suck* Önskar man hade lite mer långledigt...Man hinner ju med lite mer på 4 dagars ledigt än när man bara är ledig 1 dag...

Nää nu ska jag duka så allt är färdigt tills älsklingen kommer tillbaks från godisaffären.

Ha en trevlig kväll  för det ska jag ha :)

Suck

Jaha då sitter man här igen med ett sjukt barn :( Börjar känns som man har mer frånvaro på jobbet än närvaro...Våren är inte rolig när man har barn och dom går på dagis..Feber, förkylning,ont i halsen, magsjuka mmmm bara rullar runt hela tiden..
Som tur är, är det bara idag iaf som ja ska vara hemma, mamma tar Emelie i helgen så jag kan jobba..Måste ju försöka spara pengar så vi kan fortsätta med renoveringen på huset. många projekt på gång...
Älskling har precis varit hemma med virke till vårat veranda bygge :) så han ska nog bygga i helgen när ja jobbar...
Vi har fortfarande diskussioner om vad vi ska köpa för grill...
Vi var på Jula i lördags och där hade dom en grill som jag tyckte var jättehäftig, grillen ser ut som ett lokomotiv :)
Älskling däremot vill ha en grill som ser ut som en halv tunna, vilket också är fint..
Ja tycker ju då självklart att mitt lokomotiv är bättre då det är lock på den så då kan man ju faktiskt grilla när det regnar ;) Men sen så är det ju heltklart en kostnadsfråga också, skiljer ju liksom 1000 kr i pris mellan grillarna.jaja det återstår och se vilken grill det blir...

Älskling var duktig här en kväll, spelade en pokerturnering som kostade 100 kr och han lyckades komma 3:a så han vann 2900kr *jippi* välbehövliga pengar.Bara ett litet problem..Vi kan ej förra över pengarna från svenska spels konto till privata kontot pga att älskling har bytt bank :S
Måste ha tag på nån som har dator med skrivare då våra patroner är slut här hemma...Måste skicka in skriftligt till svenska spel att man bytt bankkontonr.

Igår va vi till Bergslagscenter för att köpa uteblommor då ja fick presentkort där i födelsedagspresent.
Ja insåg verkligen medans ja gick runt där och kika varför jag aldrig annars är där och handlar..Jösses va dyrt allting är där! Fick reklamblad hem från nån mataffär häromdagen och där i sålde dom 10 st peenser för 30 kr medans dom på Bergslagscenter tog 8,50 st..Inte äns fast ja hade presentkort så köpte ja blommorna där...

Nää nu ska ja försöka få min dotter att äta eller dricka nånting.

Söndag Kväll

Jaha då var helgen förbi och en ny arbetsvecka väntar!

Eller iofs, min vecka har redan börjat..Den började idag söndag :)
Igår va hela familjen iväg till Örebro och shoppade så plånboken brann, riktigt skoj faktiskt...
Denna shoppingtur va nog den första turen i världshistorian som ja va i Ö-bro utan att gå in på IKEA,hör & häpna!

Vi startade turen med Skopunkten då ja lovat barnen nya vårskor.Det slutade med 12 st par nya skor så nu lär dom väl klara sig under våren iaf :)
Färden gick vidare över till Marieberg och lite klädaffärer, handlade en hel del grejer till barnen där med.
Markus fick bestämma vart vi skulle äta och ja vet inte om han missade att det fanns MC Donalds för han valde den där stora restaurangen på neder våningen..

Inhandlade även lite nya gardiner och dukar på Hemtex då dom har vårrensning så 50% på allt i butiken.
Vart även ett besök inne på Partaj, där Emelie hittade en lampa som hon ville ha så den köpte vi i fördelsedags present till henne då hon fyller 6 år imorrn.

Sorry

Att bloggandet igår fick ett så snabbt slut...
Här sitter man i lugnan ro och skriver av sig lite, då helt plötsligt rycks dörren upp och in stormar mamma!
Då fick man göra ett tvärt avslut :(

Men men alltid lika trevligt när mamma kommer på besök,dom besöken kommer dessvärre ej så tät.
Vart en kopp kaffe här på verandan och sen följde hela gänget med ner till mamma & pappa i Lia för att äta pizza.
Har även denna vecka haft folk boende här hos oss. Christian har ändå lyckats få lugn och ro denna vecka för han har bott i lastbilen.I söndags fick han sätta sig bakom ratten på sin Scania för att påbörja sin resa till Arvidsjaur :)
Han hade fått beskedet om att resan troligtvis skulle vara ända tills på fredan men så blide det inte, han klampa in här hemma redan på onsdagen nöjd och belåtenöver den trippen.

Idag kom äntligen Markus & Emelie hem igen :) som jag har längtat...Har lovat Emelie länge att vi ska handla nya skor till henne så imorrn bär det av till Skopunkten...Vi har suttit uppkrypna här i soffan och kikat lite på deras hemsida så både Emelie & Markus har hittat skor som dom vill ha, nu är det bara att hoppas på att dessa skor finns hemma imorrn när vi kommer dit. 784 kr skulle deras skor kosta tillsammans och då får dom 3 par var så det tycker jag verkar riktigt bra..

Nää om man skulle ta och hoppa ner i sängen så man orkar upp i tid imorrn så man kommer iväg tidigt för shoppingen.

Natti Natti


Sjuk :(

Jaha då vart det min tur att vara sjuk då...Typsikt!
När man precis har kommit tillbaka till jobbet efter att varit hemma med sjuka barn i 5 dagar, ja då hinner man jobba 2 dagar sen blir ja sjuk själv.Legat nedbäddad i feber & huvudvärk nu i ett par dagar,orkar verkligen inte göra nånting :s
Idag känns det iaf lite bättre febern kommer & går.Mår ja så här imorgon ska ja allt försöka ta mig till jobbet..Harr ju ett kort pass att jobba imorgon så med hjälp av alvedon ska ja nog klara av att ta mig igenom dom timmarna.
Är ju ledig på lördag som tur är :)

På lördag har ja lovat Emelie att vi ska åka till skopunkten så att hon ska få nya skor.Hon har tjatat i veckor om nya skor och hon behöver faktiskt det.Lite vårskor till henne & Markus.

RSS 2.0