Nytt golv :)

Ja så där ja, då va golvet i hallen inlagt och det vart så fint :) Min älskling är jätteduktig!
Han sliter först på jobbet hela dagarna & sen kommer han hem och börjar direkt med renoveringarna här hemma.
Älskling hinner knappt bli klar på ett ställe innan ja har kommit på nåt nytt vi ska göra :)

Ska försöka få in lite bilder på allt vi gjort i huset så fort vi får tillbaka våran kamera från Ronny. Han snodde med sig den hem för att lägga över korten från Tallin.

30 årsdagen kryper närmare, bara 3 dagar kvar nu :) Ojojoj va tiden går fort....Tycker inte det va så längesen ja stod i våran godisaffär och Joni kom in för att handla samtidigt som han retade mig för att precis ha fyllt 26 år.Han retade mig för att jag för första gången i mitt liv var närmre 30 än 20 & pang sa det så är 30 årsdagen här.

Man kanske skulle sätta sig ner någon dag och fundera lite på vad man har gjort under åren och se hur mycket5 man kommer ihåg :) Minnet börjar ju svika säger dom som vet ju äldre man blir :) Men som tur är har jag inte märkt av det än ;)

I onsdags fyllde älskling år :) Vi hade kalaset på tisdagen för då var vi lediga...Älsklings lillebror Bubben kom hit då & han har inte åkt hem än :) Långt födelsedags kalas.
Så nu har ja haft 2 st killar att ta hand om en 24 åring & en 15 åring...Fullt ös hela dagarna typ, tur man har jobbet att gå till så man får vila upp sig lite :)

På tal om jobbet, är väl dags att hoppa i säng, kl ringer 06,45 och säger "dags för en ny arbetsdag".

Go Natt

Long time

Jaha då var man tillbax igen....

Jul & Nyår har passerat, flytten är överstökad & Markus har blivit opererad :)

Det tog över två månader att få bredbandet inkopplat efter att vi flyttade så det har gjort att jag inte har kunnat uppdatera nånting här :(

Julen & nyår passerad lugnt & stillsamt...Jag var duktig även detta år och jobbade dom helgerna :) iofs bara 4 & 5 timmars pass....

På nyår hade vi mamma & pappa här tillsammans med min svärmor & respektive samt Christians ena bror Ronny & hans underbara dotter Bella.

Just nu pågår det renovering för fullt i huset, det tar mycket tid & kostar mycket pengar :S
Ett rum har blivit färdigt, vardagsrummet och där har vi även hunnit få in den nya soffan & ett jättefint nytt matsalsbord. Vi har oxå konstaterat att vi måste bygga ut vardagsrummet men det får vi nog ta nästa vår när alla andra rum är färdiga.

Just nu håller vi på i hallen..Slipar trappen för att lacka om den & sen har vi köpt ett nytt golv dit :) det ska även målas lister och fönster.

Har även inhandlat färg & tapeter till barnens rum...Jag har lovat Emelie att hon & jag ska börja måla där imorgon..

Markus har nu blivit opererad för sitt ljumskbråck och vi har varit och träffat en dietist för hans glutenallergi.

RSS 2.0