Blåbär

finns det gåttom i skogen =) & även i mitt kylskåp ;)
Idag har varit en riktig innedag! Har faktiskt hunnit med en hel del här hemma... Bakat muffins,sockerkaka & paj,självklart allt med blåbär =) Lagat mat & tvättat. Städat uppe på barnens rum & även hängt upp nya gardiner där!

Markus & Bubben har spelat tvspel hela dagen,bara haft en liten matpaus! Alla i huset är förkylda =( Lagomt att bli sjuk nu när semestern närmar sig sitt slut & det är dags att börja dagis & skolan igen!

Helgen blir väldigt lugn..Christian börjar ju igen på söndag & då åker nog ja på tutbingo i Degerfors innan säsongen är över! Lördagen kommer iaf att tillbringas i Örebro där det är V75 =) Har ju inte vart iväg så många ggr i år som vi brukar vara..
Måste även under helgen försöka hinna med att handla lite nya saker till Emlas skolstart på måndag, inneskor, uteskor,ny jacka,gympakläder & lite annat smått & gott..Kanske ska passa på att ta det på lördag när vi ändå ska till Örebro =)

Nää nu väntar ungarnas kläder på mig, att ja ska komma och rensa bort det som är för litet =)

WOW

va totalt väredelös ja är på att skriva här =(

Att det ska vara så svårt att få ner ett par rader var dag!

Semestern är iaf här & den är snart slut med...Måndag 23 aug ska ja tillbaks & börja slava igen,suck.

Under denna semester har ja iaf hunnit med ett bröllop, 1 tur med övernattning i stuga i Leksand,beställt utlandsresa & inhandlat nya trädgårdsmöbler till nästa säsong =)

21 januari åker ja, hjärtat, Erik & Pillan till Marocko...Ska bli så gött...Skönt att ha något å se fram emot =)

Ja & Pilan funderar även på att göra en tripp till Ullared i novemeber..

Nu får ja springa för Markus ropar..

Hej Svejs

Ny

Friserad =) Japp det är ja det! Och lite ny färg!

Tusen tack Wirre på salong Pause! Lika suveränt denna gång som det var sist... Alltid lika trevligt att gå till den salongen!

Har köpt massa småsaker till bröllopet idag med efter Pausen ;) Nu är vigselprogramen klara..Bara ta tag i nästa grej som ska fixas!
Hämtat Bröllopspresenten oxå...såååå fin.. Ja hoppas dom blir nöjda över det...Är verkligen ett minne för livet & som man kan ha varje bröllopsdag =)
Lär väl snart vara dags att kolla ut resa oxå...Vi ska ju som sagt var åka utomlands ihop med brudparet...4 st som ska komma överens om resemål, kan bli spännande och lärorikt =)..

Nä har inte tid att sitta här...Lär jobba på =)

Bröllopsveckan =)

Japp då är den här!

På lördag vid den här tiden så står jag i entren till kyrkan och är lagomt nervös...
Ska stå där och hälsa alla välkommna och visa dom till rätt platser =) Dela ut vigselprogram, såpbubblor & ris!

12,30 börjar vigseln... Sen blir det för mig att stressa direkt bort till Bygdegården i Kväggen där festen ska vara =)
Se till så välkomstdrinken är färdig tills alla gäster kommer...Ordna klart med tipspromenad...Kolla så att dukning och bordsplacering är OK...
Sen ta emot alla gäster,servera drinkarna & skicka iväg dom på tipspromenad i väntan på brudparet =)

Jaja får hoppas att allt löser sig smidigt & att det inte blir några större missöden =)

Nu börjar iaf min style makeover vecka...40 min kvar till hår makeover =) sen lite solning, det ska fixas naglar och sen ska bröllopsoutfiten testas så man inte står där på lördag morgon & ser för taskig ut =) De vore ett litet jobbigt läge...

Kampen ja skrev om igår fortsätter....Ja ger mig INTE!!!

Wiiiii idag kom mina skattepengar in på kontot,JIPPI...ett x antal tusen rikare samma sak för hjärtat....Fast han fick lite mer tom....Vi har bestämt att det mesta ska sparas...Då vi ska åka på en resa antingen nu under hösten lr i början av nästa år ihop med brudparet =)

Nää lär stressa iväg till världens bästa salong PAUSE =)Idag är det Virre som ska göra hårmakeover på mig!

X antal år

har du försökt styra mitt liv!! Tala om för mig hur ja ska sköta visa saker!!Lagt dig i och bara tryckt i halsen på mig massa felakigheter(din syn) och lagt fram på ett väldigt välinbakat sätt att DU är så mycket bättre!!!

1 vecka seda tröttnade ja och denna gång tröttnade ja riktigt JÄVLA ordentligt!!!! Och tro mig, den här gången kommer ja inte att ge mig..om de så sak bli min död ska du f*n få tillbaka....

Vet att ja till stor del får skylla mig sj som har låtit dig hålla på...Jag har tröttnat förut & känt för att bara skita i dig men har aldrig haft orken att stå emot men denna gång, dä jäklar...

Ja ska inte behöva sitta & förklara mig för dig varje grej ja gör, hur länge ja ska vara på en möhippa, hur mycket ja dricker när ja är BARNLEDIG!!! Varför ja är på jobbet en dag, vad ja har lagat för mat mmmm...Du ska ju ha kontroll på allt ja gör!!!! och mer där till.....Släpp taget & gå vidare.....Är X år sedan JAG lämnade dig....Även om vi fortfarande är tvungna att ha kontakt så sluta kontroller och försöka styra mitt liv....Jag har ett nytt liv & en ny familj sedan 4 år tillbaka...Även du har nytt för ÖÖöö typ 7 gången sen vi gick isär....

Du ska inte ställa krav på mig som ja ska lev upp till som du sedan inte själv följer! Varför ska ja behöva vara & bete mig på ett visst sätt men du kan bete dig hur du vill!!!

För att ett samarbete ska fungera så måste man kompromisa men jag har insett att det finns inte en chans i h*****t att det går att samarbeta med en egoist....Allt ja gör är fel enligt dig!!!

Det komiska i det hela är att du aldrig gnäller så länge ja gör som du vill och inte på något sätt och vis säger emot dig, men jäklar om ja sätter ner foten och säger ifrån, ojojoj då får ja höra allt X år bakåt i tiden...Då är allt ja nånsin eller sagt fel!!!!De bara haglar skit från dig!!! Jag är den sämsta mamman som går i ett par skor...

Ja kan för mitt liv inte förstå vad ja gör för fel!!! Du har i alla år fått som du har velat... Boende, dagisplats,semester you name it...Du har bestämt allt...Du tycker ja ska vara nöjd med dom stunderna ja får...

När vi är sams ä de absolut inga problem om man skjuter på lämning lr hämtningstid men så fort du stör det på nåt så krånglar ja varenda gång med detta enl dig!
Hur kan det vara OK för dig att lova att ställa upp och hjälpa till sedan kan du planera något helt annat och strunta i det du lovat....Du har gjort detta 2 ggr på 1 mån, först möhippan & nu även på bröllopet...

Ja ställer alltid upp & hjälper till när du behöver det, inte en gång du fått ändra dina planer pga att ja först lovat & sedan struntat i det...Sist när du var ute & drack dig APRAK fast det var din helg och ja skulle upp & jobba 07,45 dagen efter!!!

Är så trött på tjatet om experthjälp från socialen, advokater & vårdnadstvister!!! Och det sjukaste är att du blir alltid så här omöjlig när du skaffar nytt förhållande och sen skyller du allt på mig att ja är omöjlig att ha å göra med!!!!
HUR FAN KAN JA VARA DET NÄR DU HAR FÅTT SOM DU HAR VELAT MED VÅRT BARN SEDAN FÖDSELN!!!!!!

Önskar att ja bara kunde ordna en flytt hit för vårt barn, att du får smaka på hur det är att enbart träffa sitt barn 8-9 dagar i månaden!!!!
Du säger att ja alltid får ha vårt barn när ja vill och visst det stämmer oftas men det är oxå gnäll på dig varje gång ja ber att få ha H*N extra...Alltid några planer ja förstör!
Nu sist hade ja förstört hela semestern för att ja gjorde som du sa...Det var ju du som sa att vi skulle hämta & lämna precis som vanligt... Ja vet att ja hade gått med på att du skulle få ha 1 dag extra men det var fortfarande du som tala om att allt skulle vara som vanligt så skyll då inte på mig att du gick miste om den extra dagen...Ja finner ingen anledning till att ja ska vara snäll och avstå min tid med barnet för din skull!!!

Jag börjar sakteligen radera dig mer och mer ur mitt liv och tro mig att ja kommer inte ge mig förrens du är borta helt....Och tro inte att ja finns kvar nästa gång du blir singel som ja har gjort alla andra ggr...
Och tro inte att du ska kunna sitta och ringa till mig när din semester är slut och prata i 20-30 min varje gång som du brukar göra!!! Kan du inte ringa dessa samtal när du är hemma så ska det inte ringas när du jobbar heller!

Ha det gott & Lycka Till för tro mig, det lär du behöva denna gång!

RSS 2.0