Hmm

som ni vet brukar ja ju surfa runt bland Sveriges alla bloggar ute i cyberrymden.

Många har skrivit inlägg om att det är så irriterande med folk som är och läser deras bloggar men inte lämnar någon liten kommentar efter sig.. jag lämnar oftast en kommentar när ja har kikat in på nån annans blogg! Hur många av dom tror ni det är som har skrivit nåt tillbaks eller svarar på kommentaren på sin blogg...Dom som gjort det är lätträknade kan ja säga...
Men ja kan sätta pengar på att dom är inne och kikar på personerna som har lämnat kommentar i deras blogg,vad den personen har skrivit & hur bloggen ser ut!

Så med det vill jag bara säga; sluta gnälla om att folk läser utan att kommentera när ni själva inte svarar när ni får en kommentar men med största sannolikhet är inne och läser på bloggen & försöker luska fram vem personen i fråga är som har lämnat en kommentar på din blogg!!!!

Ha en trevlig sommardag, nu åker ja till jobbet

The End

Natten är här & sängen ropar!!!

Blev ju som sagt var ingen badmintonmatch idag tack vare bangaren Pattie ;) Blev en kaffe på melkers innan jobbet istället men det gick ju oxå bra...
Vädret ute nu är ju helt otroligt underbart, känns ju inte ett dugg tråkigt att behöva sitta inne hela dagarna och kvällarna och jobba för det :S

Idag fick min lilla kille uppsöka vårdcentralen...Han var och kollade på monsterbilar igår med sin pappa & när dom skulle gå därifrån så snubbla naturligtvis Markus och ramlade rakt med ansiktet i en sågspånshög...Fick spån överallt och lite till.. Dom skynda sig hem för Markus sa att han had efått i ögat, sköljde med vatten och sen va det bra...
Men idag ringde dom från dagis och sa att han var jätteröd och irriterad i ögat.
Farmor & farfar fick ta Markus till vårdcentralen då vi fick en akuttid och både ja & Jani jobba ju så ingen av oss hann till Storfors...
Doktorn hitta inget i ögat men tyckte det såg väldigt irriterat ut så Markus fick en salva han skulle ha i ögat idag & 3 ggr imorrn och då ska det förhoppningsvis bli bättre..Om inte så blir det ett nytt besök hos doktorn på fredag..

Vad händer annars då!? Ja det är ju inte så mycket man hinner med att göra när man jobbar 13-22...Imorrn börjar ja ju 12 men tänkte pallra mig upp vid 9 och sitta lite i solen innan jobbet om nu vädret är lika fint imorrn som det var idag.

Snart bär det av till High Chaparal för lastbilsutställning :)
Älsklings åkeri skulle ju ha en av sina bilar med ända tills den small i viadukten i stora rondellen i måndags..
Blev inte så mycket kvar av den bilen som synd är :(
Men det finns ju massa andra fina lastbilar att titta på :)

Hoppas ni förstår att detta som är skrivet ovanför ligger det rätt mycke ironi i !!!
Ja är inte ett dugg intresserad av lastbilar & har noll intresse av att gå på en sån utställning i 2 dar...
Däremot så har ja inget emot en liten weekend i high Chaparal :) Jag & min lilla Markus ska vara knatta runt inne på området och leka cowboysar istället medans älskling gluttar på lastbilarna...

Nää nu blir det en cigg & sen sängen

Hej svejs

Badmintonen inställd :S

jaha vart ingen badmintonmatch idag heller :( men idag var det inte ja som banga utan Pattie :)
Den hurtbullen hade varit ute & gått en riktig promenad så här på förmiddan...
Vi åker till stan och tar en fika istället...

Självklart är det strålande solsken idag med när ja ska sitta inne och jobba till 22 *suck*Lovar att på lördag när ja är ledig kommer det spöregna :S regnar ju oftast på mina lediga dagar...

Jippi min sons pappa (Jani) ringde precis och tala om att vårat försäkringsbolag har godkänt Markus sjukdom som ett ärende för försäkringen! det betyder att våran lilla kille kommer få pengar $$$$$$..Är väl egentligen inget man ska vara glad åt men tycker det är bra att ett försäkringsbolag iaf går in och täcker en sån sak....Markus kommer ju få leva med sin glutenintolerans resten av livet, vilket inte känns någe roligt men han har verkligen varit jätteduktig och anpassat sig till en helt annan kost utmärkt.
Trodde de skulle bli svårt att förklara för honom varför han ej får äta kakor bla men de har gått bra..

Oopppsss besök

Hahaha

jag har just konstaterat att jag verkligen är totalt värdelös på datorer :)

Har kikat runt på massa olika bloggar och folk har ju jättefint med massa kort ooch roliga stilar.
Kom på den smarta idén att ja också skulle försöka fixa ihop nåt roligare...
Oj va bra det gick eller INTE!!!

Ja fattar inte ett smack om hur man gör eller vad man ska göra...Kan inte göra annat än skratta åt mig själv :)
Kanske skulle ta en snabb datakurs eller nåt..eller så gillar ja läget och har bloggen som den är ;)

nää nu struntar ja i detta för idag och kryper ner i sängen istället, är ju faktiskt en dag imorrn också och då väntar ju en badmintonfight innan jobbet!

Go Natt

Så himla störande

att man ALLTID ska behöva komma på en rubrik *grr*

Jaja nu är iaf första kvällen på jobbet avklarat, bara 4 pass kvar denna vecka :)
Vart en riktigt bra kväll idag med lite intjänade pengar..
Synd att vi inte har bättre provision så man tjänade lite mer...

Idag var ja så smidig så ja missade att gå & handla matlåda..Har suttit på jobbet från 13 till 22 utan mat, gissa om magen är hungrig nu :S men vem orkar ställa sig och laga nåt nu, inte ja iaf och min sambo lär inte göra det för han sover redan...Magen får fortsätta vara hungrig tills imorrn :)

Imorgon innan jobbet ska ja försöka vara hurtig, har stämt träff med Pattie vid stråhallen för lite badminton :)
Ja banga ju sist vi skulle iväg*fy skäms* så ja lär pallra mig iväg imorrn..Hmm så nu gäller det att leta fram sportsakerna :) Kan bli en tuff uppgift me tanke på att dom legat nerpackade i ca 3 år :)

Vill passa på att gratta Linda & Mattias som fick en liten kille 24maj :)

Nää nu blir det en kaffe & cigg, kanske kommer på nå mer att skriva senare..Vem vet :)

Hej svejs

Kvällen

är nu här..
Imorrn är det dags för jobb igen :(
Är inne i en period nu där ja absolut inte vill jobba, vill hellre vara hemma och greja med huset..
Hela förmiddan och eftermiddan var det bara en massa lek med barnen.
Älskling fick spela fotboll & innebandy mm medans jag faktiskt var duktig och slipade läkt till väggarna...
Vid 18 va det dags att skjutsa upp barnen till Storfors då dom har dagis imorrn & vi ska jobba...

Väl hemma igen kom ja på att ja skulle fortsätta slipa väggarna på insidan av verandan sagt & gjort fram med slipmaskinen och när ja väl hade börja slipa väggarna kunde ja ju även slipa lite på golvet :)
Älskling vart ju inte direkt imponerad av att ja kom på den idén då han hellre ville gå in & kolla på fotbollen :)

Han var iaf snäll och stannade ute & slipa med mig..Vi gav oss vid 21 och har suttit framför tv en stund men nu väntar sängen :) Ska ju orka upp och slipa lite innan jobbet imorrn med är det ju tänkt.

Go Natt & Hej Svejs

Mors dag :)

Jaha så var den här helgen som slut :(
Men jag har faktiskt turen att vara ledig imorrn så jag får en liten längre helg :)

Vad har hänt sen ja skrev sist måntro!?

Jo vi har varit en sväng i K-hamn och hälsat på världens goaste tjej :) Bella :) Nakenfis i bilen efter ett ofrivilligt dopp i Skärgårn.Jag, älskling & Mackan drog alltså en sväng till Ronny & hans goding i fredags.
Vart så att vi besökte 4 st olika lekparker i området där Ronny bor..Vet inte riktigt vilka som lekte mest, Markus & Bella eller Ronny & Christian.Ronny & ChristianRonny gungar häst..

Efter turerna i K-hamn bar det av ut i skärgårn för att titta på lite båtar, vattnet & en fika.
Hamnade ju självklart på Maxi när vi skulle åka hem och till min stora glädje hade dom halva reapriset på massa kokböcker där...*nöjd* Till er som inte vet det så har ja som konstig hobby att samla på kokböcker :)

Lördan skulle ha inneburit jobb för mig men min lilla kille vaknade med feber på natten så det blev inge jobb denna helg.
Lördagskvällen ägnades åt schlagerfestivalen, men ja tror bestämt att det inte blev så mycket festival..
Som vanligt överskattade ju Sverige sin låt och öststaterna röstade enbart på varann :( Tråkigt att Sverige inte vart bättre placerad än en 18:de plats....

Idag har det varit mors dag..Blev lite fika med familjen nere hos mamma & pappa i LiaMarkus & morfar på en tur med gräsklipparen..

Nu så är det kvällen, barnen ligger i sängen & jag ska också gå & krypa ner nu, kanske orkar kolla på nån film ikväll :)

Hej Svejs

Solen

strålar på min lediga dag! Underbart :)

Har suttit med mina älsklingar på altan och bara haft mys :)

Nu bär det av tii Kristinehamn en tur för att hälsa på svåger Ronny & hans sötnos Bella..
Kanske en liten promenad ute skärgårn om barnen är på bra humör..

Hej Svejs

Bakning nästa :)

Joo ni läste rätt, ja ska försöka mig på att baka igen :) Även denna gång ska det bakas glutenfritt!
Har just insett att våran trådgård svämmar över av rabarber :s och ja tycker det är synd att dom bara ska stå där och inte komma till nån nytta...
Ska försöka mig på en paj, rababerkräm & även kanske nån sorts bullar med rabarber i :)
Så då vet ni vart man hittar mig ikväll, i köket med hela ansiktet fullt av mjöl & margarin typ.

Idag skulle ju den stora badmintonmatchen ha varit men tyvärr blev det förhinder även denna gång, FÖRLÅT PATTIE!!! Va ja som avbokade detta möte, sonen ville gå på cirkus istället och vad gör man inte för sina barn :)

Slutade iaf med att även cirkusen vart inställd då Markus först lyckades springa in i en dörr med huvudet först & därefter klämma fingrarna i en annan dörr :( 
Vi har istället varit ute ett par timmar och sparkat fotboll och sen spelat lite innebandy på gräsmattan :) Då blev han lycklig & glad igen...

Idag kom även älskling hem från sin skåneturne :) Hade hans chef fått bestämma hade han även varit borta inatt men då sa älskling NEJ..Han har nämligen sin långledighet denna helg så han är nu ledig från fre-mån så han ville hem idag...Är såå skönt att han är hemma igen..

Nej nu väntar bakningen :9
Kommer säkert en uppdatering senare ikväll om hur det gick--

Hej Svejs

2 år

tog det innan jag gjorde det , men nu är det gjort! Jag grejade det, det är äntligen fixat :)
Jag har beställt KLIPPTID!!!!!!

Fatta det har verkligen tagit 2 år för mig att lyfta luren och boka en tid för klippning :S
Vilket kommer betyda att ja lär få klippa av mig det mesta av mitt hår :(
Äsch ska bli spännande att se vad frisören säger, är ju alltid roligt att göra nåt nytt :)

Trodde ja skulle få vänta i evigheter på en tid eftersom studenten närmar sig men fick en tid 4 juni redan,dagen innan studenten :) då blir ja fin tills ja ska gratta Sandra :)

Får även passa på att tacka Jossan, Elise-Lott & Cicci med familjer för presentkortet på Stråt vassare, hade det inte varit för er hade det säkert tagit 2 år till innan jag beställt en tid :)

Nää nu väntar jobbet!

Hej Svejs

30-års festen

Här kommer lite bilder från när jag fyllde 30 :)
Jossan & Tommy         Paketöppning, 
                                                                 barnen öppnar & jag tittar på :)

Här sjungs det för glatta livet :)      Massa presenter :D

Folk överallt!     En överförfriskad
                                                                                 Tobbe :)

 En lite smått bakfull Kjell :)   
 Här är dom skötsamma 
                                   småbarnsmammorna & Poppo :)

Dalle, Claes & Anette    Arbetskompisarna från förr ;)

Här kommer nåra på att dom ska
sätta igång och skrika Bofors Ik heja ramsor mitt i allt.

Fler kort än så här blir det inte just nu. Fortsättning följer en annan dag.

Go Natt

Tomt

var det här hemma i huset ikväll när ja kom hem efter jobbet :( Älskling fick ta sin lilla lastbil på en tripp ner till Malmö! Känns lite läskigt och åka mitt ut i skogen och kliva in i ett helt nersläckt och mörkt hus när man vet att man är alldeles ensam :/
Som tur är så vet iaf jag hur man gör när man låser en dörr till skillnad från min sambo :D
Har precis pratat med honom i telefonen och fick reda på att han blir borta imorrn natt med *snyft*
Han skulle bege sig ännu längre ner i Skåne bla Karlskrona mmmm så han skulle inte hinna hem på sin körtid..
Känns rätt okej att han är borta dessa dagar när ja jobbar kväll, hinner ju ändå inte göra nånting ihop när ja slutar kl 22 och han börjar kl 5 på morgonen...Han går ju typ och lägger sig direkt när ja kommer hem om han inte redan har hunnit somna innan ja slutar för det händer ju också :)
Får även se det postitiva i att när han är ligger ute över natten med lastbilen så ger det mer pengar i plånboken $$$$$ och det är ju aldrig fel :)

Åå det finns så mycket jag vill göra just nu ock massa saker jag vill handla, tack Jossan för att du började prata om Ullared på jobbet idag ;) (och jag hade räknat ut att du skulle hitta bloggen för eller senare utan att ja sa det till dig ;)  ) Vart ju inte ett dugg sugen på att åka till Ullared iaf!! Och en sån resa dit brukar kosta massa $$$,
iaf när man släpper lös mig med en kundvagn i detta varuhus.Tror inte min sambo skulle bli överlycklig om ja planera in en sådan resa just nu eller vänta förresten, han strir ju om att han ska åka på lastbilsutställning nu i Juni nere i High Chaparal, den varar ju mellan fre-sön det kostar ju faktiskt också pengar :) Eller nej inte på långa vägar så mycket pengar som om ja skulle åka till Ullared. Får nog lägga ner en resa dit som det ser ut just nu...Prio 1 att lägga pengarna på är ju alla projekt i huset...

Torsdagen närmar sig med stormsteg, då är det dags för min & Patricias stora badmintonmatch :) Må bästa kvinna vinna ( det lär inte bli jag)..Patricia är ju helt seriös, har eget badmintonrack :P
Slutar väl säkert som sist att vi ställer in i sista sekund, nån date som kommer ivägen ( Pattie) föräldramöte (jag)
Alla ursäkter är bra utom dom dåliga har ja hört :)

Nää nu väntar sängen ett par timmar innan det är dags att jobba igen!

Hej Svejs








Lättskrämd!?

Ojojoj...Här vaknar man upp av att min kusin Pernilla står vid sängen & hojtar Hej!
Första tanken var "Va fasiken blir det" sen när man väl lyckats gnugga sömngruset ur ögonen och man ser vem det är så undra ja ju naturligtvis hur hon hade kommit in..
"Dörren var upplåst svarar hon glatt"
Hmm hyggligt av min sambo att inte låsa dörren på morronen när han åkte till jobbet :)Han är uppenbarligen inte rädd för att nån ska komma in & röva bort mig iaf:)
Vi bor ju faktiskt mitt ute i skogen med ca 150 meter till närmsta granne så det är ju inte direkt nån som ser vad som händer och sker uppe hos oss & det lär inte vara nån som hör om ja skulle skrika innefrån huset..
ska nog ge min sambo en lektion i hur man låser en dörr :)

Skrev ju igår att jag skulle försöka vara duktig och komma upp i tid idag så ja hann greja lite, nu kom ja ju iofs upp lite tidigare än ja brukar men de blir/blev inte så mycket greja tack vare att Pernilla kom...Har iaf gjort mat så jag får matlåda & älskling får något att äta när han kommer hem, korv stroganoff & ris blev det idag *mums*

Jag tycker verkligen det är jätteroligt att laga mat & av nån konstig anledning så har jag som intresse att samla på alla möjliga sorters kokböcker :) Har hunnit bli en fin samling genom åren...Ändå fast jag har alla dessa kokböcker så saknas fantasin när man ska laga mat..Ja är en sån person som vill att det ska gå fort när maten ska lagas, inget dravel med att stå vid spisen i flera timmar...Måste skärpa mig med detta för kosten blir inte så varierande tyvärr.

Angående mitt problem med studenten så gjorde mamma det valet enkelt för oss barn igår...Hon tala klart och tydligt om att det är kusin Sandras student i Degerfors som gäller för släkten, punkt slut... :)
Älskling kommer gå på sin kusin student i Karlskoga, vi får se om ja hinner med honom dit på eftermiddan när det är dags för fikat i Karlskoga...Ja ska ju till Sandra på mat först så det märks hur länge vi blir där..

Nää nu väntar kaffekoppen på mig innan det är dags att fara vidare till jobbet...
Hoppas Pattie jobbar idag för det går lite lättare att jobba när hon är där :) Hon är en så rolig tjej...När ja tänker efter så påminner hon faktiskt lite om mig själv, den här pojkflickan lite med massa sköna & roliga kommentarer..
Hon och jag ska faktiskt iväg och spela badminton på torsdag efter jobbet, ska bli skitkul men man kommer väl ha träningsvärk i ca 14 dar efter det sen med tanke på att jag aldrig rör på mig längre :)

Nää kaffet var det ja..

Hej Svejs

ojojoj

Var just inne och kollade statistiken över hur många som läst min blogg :)
Jag har ALDRIG berättat för någon förrens idag att ja har en blogg & idag var också första gången som jag skrev en kommentar på en väns blogg och lämnade då min adress.

Förut har det typ varit på sin höjd 10 st som läst min blogg men nu från kl 22.00 fram till nu har ca 60 st läst det jag har skrivit!!!
Hjälp vart kom alla ifrån!?Och hur kommer det sig att så många hittade min bloggsida just idag!?
Kan det vara min underbara chef på jobbet som skvallra eller är det så att min vän har många besökare på sin sida som då sett att nån ny bloggare lämnat sin adress och då valt att kika in hos mig :)

Roligt iaf att så många kikade in och förhoppningsvis läste det jag skrivit..

Ni är iaf alla hjärtligt välkommna & jag hoppas ni kommer tillbaks fler dagar :)

Go Natt

1 pass avverkat :)

Ja då var första passet på jobbet avklarat :) 4 st kvar innan man får 1 dag ledigt..
Vad glad man blir när man ser solen för första gången på typ 4 dagar och man vet att man ska sitta inne och jobba hela dagen och kvällen :(
Är det nån mer än jag som tycker att det känns som att det alltid regnar och är dåligt väder när man är ledig från jobbet??
Och sen när man börjar jobba igen kommer solen *suck*
Har läst i tidningarna idag att det ska vara fint väder i helgen, trevligt för er som är lediga, själv jobbar jag hela helgen..

Vart riktigt imponerad när ja kom hem från jobbet idag och såg att min sambo har rensat ogräs, krattat gården, klippt gräsmattan & även plockat undan inne & diskat :)Inte illa faktiskt, men så slutade han ju typ vid halv 4-4 också så han har ju haft tid på sig :)
Jag kanske ska vara duktig och gå upp i tid imorrn så ja hinner greja lite innan jobbet eller ja lovar inget förrens jag sett vad kl landar på innan ja kommer i säng ;)

Snart är det dags för studenten..Varför ska alla människor ta studenten samma dag!? I år skulle ja behöva klona mig för att hinna med..Har 3 st studenter och gå på och naturligtvis är alla 3 på olika ställen, 1 i Degerfors, 1 i Örebro & 1 i Karlskoga...Hoppar jag över den i Örebro så hinner ja både Degerfors & Karlskoga, men hur ska man förklara varför man väljer bort att gå på nåns student :S
Nån som har nån bra ide på hur ja ska lösa detta?

Nu väntar kaffet & ciggareten på mig.

Hej svejs

Varför

Bloggar vissa?
Jag brukar surfa runt bland bloggarna och kika lite och på vissa så kan man läsa genom raderna att folk tycker man är inne och snokar när man läser medans vissa skriver det rakt ut att folk snokar, är nyfikna och läser bloggarna bara för att ha nåt att prata om.
Varför bloggar man då om man känner så ????
Bloggar man inte dels för att få skriva av sig om sina tankar & funderingar?
Bloggar man inte för att folk ska få reda på vad som händer i ens liv?

Självklart kommer det  vara folk inne och läsa det som skrivs,det kan väl vilken människa som helst räkna ut och att vissa sen  kanske pratar om vad dom läst i en blogg är ju inte heller så svårt att fatta.

Så dom som bloggar men tycker folk snokar i det dom skrivit, börja skriv i vanliga wordfiler istället och spara dom på din dator så kan ingen annan läsa det och du slipper vara orolig för att folk snokar och pratar om ditt liv...

Och ni som inte har nåt emot att folk läser era bloggar fortsätt skriv så det finns något att läsa.

Nu blir det en kaffekopp sen bär det av mot jobbet...Kanske kommer en uppdatering ikväll när jag slutat.

Ha en trevlig dag

Lite kort

 Det här alltså min lilla älskling Markus :)
 Min underbara sambo.
Grisen, Markus bästa vän.Denna gris är med överallt..Markus drar alltid på den här rosa utnötta tygtrasan :) Vet inte va vi ska göra den dagen grisen är helt utsliten..Har letat efter en liknande gris i massa olika städer men ej hittat nån..Har köpt 2 eller 3 liknande grisar till honom men ingen som duger.
Det här är min stora äslkling Emelie.


Petra

Lovar du att vara ärlig? Japp
Vad heter du: Petra Angeli Israelsson
Smeknamn:  P3
låt just nu: Hmm antagligen det som spelas på radion :)
favoritalkohol: Cider eller nån god drink
om du röker, favoritcigaretter: Marlboro
beroende av: Kaffe, annars får jag huvudvärk :)
favoritkaraktär i bok: Hmm hinner aldrig läsa tyvärr
vem behöver du mest just nu: Mina Barn
vad tror folk om dig? Haha det är jag glad om ja slipper veta
stämmer det? Ingen aning då jag inte vet vad folk tror om mig
vad får du oftast komplimanger för? Får sällan komplimanger men dom få jag får är om att ja har en fin kropp trots att jag fött barn
vad säger du för att imponera på någon? Svårt,brukar nog inte försöka imponera på folk utan är alltid mig själv :)
hur imponerar man på dig? Är sig själv
brukar du skratta för dig själv? Ooo ja.
vad står det i ditt senast inkomna SMS? Tackar, Tackar
vilken är din favoritmålning? En handmålad tavla men en tiger på som jag fick i födelsedagspresent
vart bor du? På landet i Karlskoga
trivs du där? Såklart
äger du några converse: Nix
festar du mycket:Nope typ aldrig
brukar du bli för full:  Nää, sällan onykter.alkohol verkar inte bita på mig ;)
vad har du för mobil operatör: Telia såklart
är du allergisk i mot något: Getingar
har du haft sex idag: Hmm nä inte än men kvällen är ju inte slut ;)
nästa mål i ditt liv: Renovera färdigt vårat hus
hur svarar du i mobilen:  Hej eller Det är Petra
vem ringde du senast: Mitt ex jani
vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi säger så, Go natt
antal sömntimmar inatt: mer än vanligt faktiskt, 8 timmar + 2 tim på dagen ida
sov du ensam: Nope
brukar du komma i tid: Ytterst sällan tyvärr, tidsoptimist
när mår du bra: Näär jag får vara med familjen & alla mår bra & är friska
när blev du fotad senast: Oj, ingen aning.På min 30-års fest tror jag
hur känner du dig nu: Trött, har precis slutat jobbet
vanligaste färg på dina kläder: Svart & Vitt
vad tycker du om fötter: Äckligt
är du smart: Nja lagomt allmänbildad
var du aktiv i skolan: Synd att påstå
vad saknar du: Inte nåt just för tillfället förutom att ha jättemycke pengar :)
hade du en bra kväll igår: Oja en lugn & skön hemmakväll med familjen
vad gjorde du? Åt mat & godis och tittade på tv, spelade även poker
favorit dryck på morgonen? Kaffe
rakar du benen: Klart jag gör
när brukar du gå och lägga dig:allt mellan 22-04 typ beroende på hur jag jobbar/jobbat
är du blyg: beror på vad det är för tillfälle
sysslar du med någon idrott:  Nää inte nu längre tyvärr
tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kan säkert hända
hur mycket krävs det för att du ska bli full? Mycke verkar det som
har du spytt offentligt: Inte vad jag kommer ihåg
vad skulle du göra om du vore kille för en dag: antagligen ha sex med en tjej :)
vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Min familj & mina barn
är du nöjd med ditt liv: Oja!
om inte, vad vill du ändra på: Ha mer pengar
kategoriserar du dig själv i någon speciell stil: Nope
är du bortskämd: Verkligen inte
vad gör du i morgon: sover och jobbar till 22
Vilka utmanar du?: Hoppar det


Regnet

det bara öser ner :/
Ja då va dom 3 lediga dagarna över, imorrn bär det av till jobbet igen..Dessa dagar har det inte hänt så värst mycket här hemma, har varit riktiga slappdagar torsdag, fredag & idag lördag :)

I onsdags var det informationsträff för Emelies 6-års verksamhet som hon ska börja till hösten..
Hon ska ju börja på Karlberg där jag  gick i skolan..Hon har hela tiden sagt att hon vill gå här i Kga men nu sista veckan har hon helt plötsligt ändrat sig...Nu vill hon gå i storfors tack vare att hennes dagisfröken & pappa sagt att hon inte känner någon i Kga...
Herregud i den åldern lär dom ju känna varann på ca 3 minuter + att  1 av tjejerna som ska gå på samma ställe som Emelie bor ca 300 meter ifrån oss så hon får helt klart nya kompisar.
Så Emelie får gå på förskolan här i Kga oavsett vad andra säger & tycker.

Torsdagen innabar Förskolans dag så ja var duktig och pallra mig iväg till dagis kl 9 *gäsp*
Där sjöng vi först med nån orkester & efter det så blev det fika.

Fredagen var det tandläkar besök för Emelie, efter det en sväng på stan med Kim och jag agerade lite smakråd vid klädköp. Sen en snabbfika på Cafe Paris.

Idag har det enbart varit en slappdag, en snabbsväng till affären för att handla lite lördagsgodis och sen hem & ordna lite Tacos....Sen kröp hela familjen upp i soffan och titta på tv.

Skulle ha beställt trädgårdsmöbler i torsdags & fredags men har fortfarande inte kunnat bestämma mig :S
Får se om vi beställer imorrn innan ja börjar jobbet..

Nu väntar sängen.
Hej Svejs

Dåligt

med uppdateringar här på sistone :/

Jag har varit lite lat..Har tänkt varje kväll att nu ska ja ta mig tid att skriva men har iaf hoppat över det..Fy skämms på mig.

Ja va har då hänt sen jag skrev sist..Inte så mycket med huset dessvärre, men man måste ta lite pauser från allt renoverande ibland för att inte det ska kännas som ett tvång.

Förra torsdagen var det iaf arbetsfest på Wickan..Enbart folk som jobbade för Bredbandsbolaget var där, riktigt trevlig kväll vart det..Lite förfriskad i hatten skulle ja knalla bort till min taxi som skulle köra hem mig, Tack Micke :)

Tog sällskap med en kille som jag trodde bodde åt samma håll men ack va ja bedrog mig.Hamnade på cykelbanan som leder till Bergslagsskolan, kom på den smarta iden att ja skulle gena över järnvägsspåret, krasch, boom, bang så låg ja där på rygg bland buskarna och sprattla :) Va ju så klart lite finkläd så ja hade tights & en tubtoppklänning på mig så axlarna var ju bara...Min lilla krasch syndes rätt bra på axlarna dagen efter, långa & många skrapsår på båda axlarna, ajajaj...Var inget skönt att bära behå i ca 3 dar efter det då banden skar in i såren..

Helgen var riktigt lugn då jag jobbade hela helgen...Har haft ett 7 dagars pass på jobbet så idag är min första lediga dag :) Är ledig nu fram tills på söndag ska bli så skönt....

Sitter nu och funderar på vad ja ska inhandla för trädgårdsmöbler*pust* Finns ju så många fina & dyra med för den delen....7000 kr för en trädgårdsmöbel....lite mycket pengar tycker ja men måste man ha en möbel så måste man..Kan ju kanske hända att det blir fint väder nån dag denna sommar...

Nää nu lär ja ge min lilla kille lite mat då humöret börjar spåra ur för honom..

Hej Svejs

Kvällen

är nu här!
Idag blev det en riktig latdag, har inte gjort nånting här hemma.
Tog med mig barnen ner till mamma & pappa en sväng där vi fick mat och sen bar det av hemåt igen.
Emelie blev kvar nere hos morfar då hon fick feber och blev dålig när vi var där. Skönt för henne att få lite lugn & ro eftersom hennes lillebror förnärvarande är full med energi och ska leka hela tiden.

Ja & Markus var nog hemma vid halv åtta, då tog vi Mackans cykel och drog på en liten promenad :)
Sen blev det till att hänga lite tvätt och vattna den nysådda gräsmattan.

Nu har jag precis bäddat ner Markus i sängen, Thomas & vänner rullar just nu för fulla muggar på DVD..
Tror ja ska göra honom sällskap i sängen så kanske man kommer upp i tid imorrn.

Måste ta tag i målningen av huset imorrn igen, på torsdag är det ju dags att börja jobba och då ska ja jobba 7 dagar i sträck så då kommer ja inte har så mycket tid över för att greja hemma. Som tur är så jobbar ju inte älskling på helgerna så han får greja under helgen.
Usch målningen av huset är allt annat än roligt..Skulle kunna bygga på huset hur mycket som helst bara ja slapp måla :( Jaja de blir ju bra bara det blir färdigt om man nu nångång kan bli färdig med ett hus :) Tror inte det....

Måste försöka hinna dammsuga och torka golv inne imorrn med..Känns inte som inomhus är prio just nu när man springer ut och in hela dagarna...

Hörde nyss att det ska bli 20-25 grader varmt till helgen. Typiskt när ja ska sitta inne och jobba hela helgen.
Nästa helg när ja är ledig så kmmer det väl vara regn för sån tur med vädret brukar ja ha :(

Nää nu väntar sängen och min lilla goding.

Hej Svejs

1 dag kvar :/

Ja då är det bara en 1 dag kvar på min underbara lånledighet :(

På torsdag är det dags att börja jobba igen *suck* Tiden har gått fort och det brukar det ju göra när man är ledig.

I fredags så va vi en snabbsväng till Daniel & Poppo för att kolla in deras hus efter att dom flyttat, efter det blev det en tur till Claes & Anette för lite pokerspel.. Älskling vann ena omgången *klirr*
Lördagen var det åter dags att fortsätta byggandet på utsidan.. Jag slipade läkt medans älskling spikade upp dom.
Så nu har vi fått en sida till på huset klart :) Bara färg som saknas..
På lördag kväll komm även mamma, pappa, Pilla och alla hennes barn hit för grillning och hockeytittning..

i Söndags påbörjades målningen av husväggen. Usch vilket slit...Skulle knna göra vad som helst för att slippa måla, är ju så jättetråkigt :(

Måndag var det åter dags för älsling att börja jobba...Själv var ja hemma och fixade med en hel del ute medans barnen lekte.
Klippte gräsmattan & krattade den, fortsatte måla väggen, slipade en omgång med nya läkt.
Dagen bara rusade förbi. 20,30 kom älskling hem, då var det dags att göra kvällsmat och sen krypa ner i sängen.

02,30 började Emelie kräkas, typiskt, första ja misstänkte va ju magsjukan men ja tror det var för mycket mat & godis som utlöste kräkningarna för idag har det inte vart nånting.

Nu ska vi bege oss till mormor & morfar i Degerfors för att få lite mat.
Älskling är på turne till Norrland så han kanske kommer hem imorrn eller på torsdag.

Hej Svejs

Långledigt :)

Bara ett pass kvar på jobbet sen är jag ledig 5 underbara dagar :)
Synd bara att min sambo inte är ledig :( men ja får mysa med barnen istället!

Idag var det en fruktansvärt tråkig dag på jobbet, ringde nästan ingenting, var mest bara att sitta av tiden*långtråkigt*

Vi har startat en tävling på jobb :) Vi så gå så mycket vi bara orkar fram till 18 juni tror ja..Vi har gjort ett lag,vilket är hela våra grupp på jobbet och sen har vi fått varsin stegräknare som vi ska bära med oss hela tiden.
Riktigt roligt faktiskt att se hur långt man går på en dag.Jag har hitills på 2 dagar gått 9 km vilket jag tycker är jättemycket med tanke på att jag INTE har motionerat ett dugg utan bara gått på jobbet och här hemma i huset.

Idag tog jag faktiskt en promenad på kvällen, en liten sträcka på 1,5 km, fick faktiskt med mig min sambo :P
Tänkte ja skulle gå den sträckan minst 1 gång om dagen så ger jag iaf ett litet bidrag.
Sen har vi ju dom tokarna i gruppen som går ut och går 5 km före jobbet och lika långt efter jobbet, Pattie går upp 6,30 typ för att gå iväg och träna nåt workoutpass innan jobbet, nån sitter och cyklar motionscykel 1 mil varje dag, jösses de kallar ja att engagera sig rejält :) Själv har ja dessvärre inte den karaktären så ja skulle fixa att hålla på så, ja kommer vara riktigt nöjd om ja kommer ut på min lilla promenad på 1,5 km.

Nu väntar älskling på mig i sängen, nån film som börjar nu tydligen,

Natti Natti

RSS 2.0