Åskoväder

Jösses vilket väder det var igår kväll :s
Tack vare det så blev det ingen uppdatering här, gick ju inte att ha nån dator eller nåt påslaget.
Fick snällt gå och lägga mig & läsa bk när ja kom hem från jobbet men det gick ju också bra :)

Ikväll när ja kom hem så är ja själv, älskling är iväg och jobbar så han tillbringar natten i sin lastbil på Justerö...
Bara ja & mina små kissekatter hemma.

Dagens atikel i tidningen tycker ja handlar om guten Ole Anton 70 år från Norge.
Han fick sin penis amputerad och kräver nu ett skadestånd på 23 miljoner kr för han anser att en läkare hela tiden feldiagnostiserat honom..Hmm, ska han vara mest lessen över att han förlorat sin penis eller ska han vara mest glad åt att läkarna lyckades klara hans liv genom att amputera hans käraste ägodel??!!
Enligt Ole Anton gick han till läkare för för smärtor i underlivet redan 2003 men att det var först i April 2007 som cancern i hans könsorgan upptäcktes.Som tidningen skriver så genomfördes ett tiotal undersökningar från 2003-2007, vilket ja inte tycker är speciellt många ggr på 4 år :s om ja hade så ont i mitt underliv så vet ja att ja skulle springa hos läkaren för jämnan och antagligen tjata hål i huvet på dom, men alla är ju inte lika.
Läkaren som Ole Anton pekar ut bortförklarar sig med att det är en väldigt ovanlig cancer som drabbat Ole Atnton...Ska det spela nån roll om det är en vanlig eller ovanlig sort man har? Ska det behöva ta 4 år för olika specialister att upptäcka sjukdomen? Kan man verkligen kalla sig specialist om man missar att en människa har cancer i 4 år?
Helt klart har ju läkaren/läkarna gjort fel i detta fall för man missar inte en sjukdom under så lång tid.. Men ett väldigt vanligt påstående till vardags är ju "alla är mänskliga och kan göra fel" Då är frågan, var går gränsen för hur fel en läkare får göra och ha? En läkare ska ju faktiskt hålla människor vid liv, dom ska hjälpa oss när vi är sjuka..Så helt krast, en läkare får aldrig göra fel eller ha fel för då sätter dom genast människors liv på spel...

Nej en cigg på detta och sen sängen, imorrn väntar en ny arbetsdag :s 10 dar kvar till semester och det kommer vara dom 10 längsta dagarna i mitt liv, ja lovar..

Hej Svejs

Jaha det var det.

Då var min lilla minisemester slut och första arbetspasset avklarat..Nu är det slutspurten innan den riktiga semestern,ja jobbar 12 av 14 dagar sen är det SEMESTER!!!! eller hur Jossan ;)

Ja va har då hänt och skett under dessa dagar.ja gör en liten resume.

Onsdag:
Var det bara jag och Mackan hemma..Emelie var hos mormor & älskling jobba.Hände inte så mycket den dagen..Var med Jessi ner till min mamma och fika en sväng och hämta Emla.

Torsdag:
Då hände det grejer ;)
Vi var på Liseberg :) Strålande solsken och ca 30 grader varmt..Karusellerna fläktade skönt vill ja lova..Ja jösses vilken dag, 11,5 timme blev det totalt inne på Liseberg.Åkte hemifrån vid 8.50 och var hemma kl 02.15 igen,så det var en riktigt lång dag.Men skoj var det...Vi var ju totalt 9 st som var iväg

Fredag:
Kom Micke och Johanna hit..Alla låg vid poolen hel dagen och sola & bada.Vi grilla på kvällen och sen spela vi lite WII.
Micke & älskling smutta på öl hela dagen i princip.

Lördag:
Gjorde vi exakt samma som på fredan :) Sol,bad & bärs hela dagen..Grilla sen även lite fotboll för att sen avsluta kvällen men att spela Nintendo WII.

Söndag:
Var mer än pina..Bara satt och väntade på att kl skulle bli tillräckligt mycke så man fick åka till jobbet..Usch man tar sig inte för att göra nåt när man vet att man ska jobba.Satt iaf en liten stund i solen men orkade inte så länge så ja förflyttade mig till skuggan istället:)

Ja där har ni dom senaste dagarana i mitt liv i ett kort sammandrag...
Återkommer ikväll och skriver mer.

Nu väntar jobbet

Hej Svejs

Hot Hot Hot

Jösses vilken varm dag det har varit idag :) en riktigt underbar dag...

Hade tänkt fara på Rix Fm festival i Örebro idag men hoppade det då ja insåg att det kommer vara folk överallt :S

Har bara tagit det väldigt lugnt hela dagen & kvällen, for till mamma en sväng och fika sen när älskling kom hem så blev det till att grilla *mums*

Imorrnbitti bär det av till Liseberg med barnen :)

Lusten att skriva finns inte idag så ja återkommer imorrn.

Ha det gott


Äntligen

har jag 4 dagar ledigt, typ en liten minisemester innan min riktiga semester :)
Ja hoppas vädergudarna är på bra humör dessa dagar så det kan vara lika fint väder som idag!

Usch nu idagarna har det börjat en hemsk rättegång som stora delar av Sverige säkert följer..den mot Anders Eklund, mannen som dödade Engla...& även kvinnan Pernilla..
I fallet Pernilla kan man ju verkligen fråga sig om polisen gjorde ett bra jobb :s  det tog verkligen 8 år innan dom fick fast mördarn och då pga att han dödat en människa till...Katastrof skulle ja vilja kalla det!
Tycker det är rätt otroligt att en stjärnadvokat som Leif Silbersky vill försvara en sån idiot, silbersky  lär ju veta att han ALDRIG kommer vinna det målet så varför äns ta sig an det :S pga massa gratis publicitet lr??Läser i tidningen att Leif Silbersky tycker att hans klient är allvarligt psykiskt störd!!! Nehe de kan han ju bara inte tro*ironi* Trodde det var helt normalt att man mördade kvinnor & barn, våldtar & samlar på barnpornografiska bilder mmmm
Ja hoppas för allt i världen att Anders Eklund döms till ett vanligt fängelsestraff och inge jäkla rättspsykriatisk vård som det så fint heter...Ja är av åsikten att INGEN borde dömas till det utan alla som bragt nån om livet ska sitta i vanliga fängelsen och avtjäna sitt straff.

Nu ska ja slå ner för ikväll och ta med mig 1 av mina nya böcker till sängen :)
Ja skicka efter pocketböcker från cdon i söndags och fick dom idag..det kallar ja snabb leverans det...

Hej Svejs

Är det här en lama?

 

Är det här en lama Emma? (den svarta stora saken)

Haha ingen aning hur det djuret ser, men har hört på ryktesvägar att dom ska vara duktiga på att spotta ;)
Fast iofs så ska man ju inte tro på rykten :)

Bara ett pass kvar på jobbet nu sen är ja ledig i 4 underbara dagar,åååå ja längtar så...

Haha blev så full i skratt idag när ja läste Aftonbladet!

Bensinpriset fortsätter nedåt stor det som rubrik..jojo de där har man läst om förr ett x antal ggr...Dom sänker priset typ 20 öre för att sen ca3-4 dagar senare höja det med 30 öre,så jävla värdelöst rent ut sagt..
Det låter så bra när dom går ut på nyheter & i tidningar med att priset sänks...Är så trött & less på att det ska vara så dyrt med bensin..Helt sjukt att 70-80 kr av 100kr är skatt när du tankar!!! Och det är moms på skatten, skatt på momsen, moms på momsen och skatt på skatten :S Ööö vart ligger det logiska i det där!
Det är konstigt hur det fungerar allt kring det ekonomiska egentligen..Ja tycker allting går upp i pris i en rasande takt men de ända som står still är f*n lönerna..märkligt...
Dom höjde fack & a-kasse avgiften med sisådär en 250 kr/ mån och vad fick vi i löneökning, jo 680 kr FÖRE skatt vilket alltså ger en ökning på nästan 450 kr efter skatt så efter du betalat ökning i fackavgiften så har du alltså 200 kr kvar av din löneökning som totalt blir hela 2400kr på 1ÅR...skrämmande för fan...
Man skulle ha blivit politiker...dom som sitter i riksdagen har en löneökning på ca 4000-7000 den 1 juni varje år eller va fasiken det är för datum...skit samma vilket datum det är...Tycker det är helt sjukt iaf vilka jäkla löneökningar vissa har...

Nu finns det dom som kommer tycka "va knäpp hon är som gnäller på politikernas löner, dom styr ju Sverige medans hon bara jobbar med att svara i telefon"....självklart håller ja med om att ja inte kan jämföra mitt och deras jobb men om alla sätter handen på hjärtat och svarar ärligt, tycker ni Sveriges politiker gör sig förtjänta av en lön på ca 140.000- 170.000 i MÅNADEN???!!!! Det tycker då rakt INTE ja...Ja har säkert fel i massa för ja hatar politik men ja kan iaf läsa tidningar och lyssna på nyheter och ja kan då rakt säga att ja tycker inte det är nåt i Sverige som blivit till det bättre sen Moderaterna kom till makten...Ta bara dom nya reglerna gällande arbetslösa och angående stämpling.Nya regler om intyg,läkarintyg mm när du är hemma för vård av barn :s Allt det konstiga ang om du får vara sjukskriven eller inte...H

Kolmården 12 juli

Här kommer lite bilder från vårat besök på Kolmården :)
                                                  

Lite bilder från Kolmården :)

Bion avklarad :)

Då har man vart på bio då :)
Besöken i biosalongen duggar ju inte tätt om ja säger så...Men ja har bestämt att ja även ska gå och se filmen Mamma Mia!

Valet idag blev alltså Hancock. Helt klart en sevärd film..Trodde ju inte att den filmen skulle vara bra, en flygande karl i trikåer....

2 dagar kvar nu sen är ja underbart ledig i 4 dagar, längtar massor :) 3 veckor kvar till semester också..Kan säga att ja är rätt nöjd att ja inte har semester just nu med tanke på vädret.

Igår va Micke & Johanna här på besök...Vi grilla massa gott, kasta pil, sparka lite boll och sen var det dags att spela tvpel :)
Började typ kl 21 och spela...Kan säga så här att när kl 01.30 så va ja otrevlig värdinna och tacka för mig och kröp ner i sängen...Kl ringde ju 06.45 imorse...

Nu ska ja försöka spela ihop lite semesterpengar på Svenska Spel.

Hej Svejs

Bio nästa :)

Japp nu ska ja och älskling kosta på oss att besöka karlskogabio ikväll..
Nu återstår bara valet av film, hmm

Hancock med Will Smith eller Mamma Mia...
Det är den stora frågan...


Trevlig Kväll


WII sport & Mariokart

Just precis..de är vad som gäller här hemma ikväll :)

Family.se

Har ni varit inne på den sidan nångång?

Jag brukar kolla den sidan nångång i månaden för att se om nån man kanske känner har gift sig, fått barn, förlovat sig eller typ fyllt år :)
Ja brukar enbart kolla Värmland & Örebro då ja inte tror ja känner så många andra nån annanstans i vårat avlånga land..
Ja var inne och kolla en sväng idag, blir så full i skratt! När man kollar på en viss ort i Värmland så är det 2 st personer som lägger in kort & hälsningar där flera ggr i veckan, och det är verkligen om allt dom lägger in :s Typ, "tack för maten igår" ja kommer på kaffe imorrn"  och massa sånt där trams (enl mig är det trams)..
Ja tycker att på den sidan lägger man typ in om nån fyller år, tack för uppvaktning vid ex, bröllop,födelsedag,födsel och såna där lite speciella tillfällen, men ja kanske har helt fel...

Jaja inget intressant ämne direkt men what the fuck nånting måste man ju skriva om här ;)

Så sitter man då här i sängen igen men dom vanliga sömnproblemen, funderar starkt på om Magnus kan ha rätt i sitt påstående att det är kaffedrickandet som gör att ja har så svårt för att sova :s har ju alltid intalat mig själv att det inte är så, kanske borde prova ett tag att inte dricka kaffe efter typ kl 18 på kvällen...

Är det nån mer än jag som blir depp av att läsa tidningen? Antingen står det bara om massa elände typ mord & våldtäkter eller bara massa strunt som Folkpartiet tänker riva upp FRA-lagen! JAAAA men gör det, har säkert hunnit gått kanske snart 3 veckor sen ni rösta igenom att vi skulle ha den lagen och nu ska lagen rivas upp!Är en sån grej bevis på att våran regering och våra olika partier i Sverige har för lite att göra :O)

Nästa intressanta grej i tidningen: Åk INTE till Gotland om ni vill slippa fyllon på vägen...En ny undersökning visar att där finns det mest rattfyllon..Hur mycket kostade den undersökningen att genomföra tro? Undra hur många barn i Etiopien som dog pga att det var viktigare att genomföra 859 516 alkoholtest i 18 olika Europiska länder under första veckan i Juni!!! Så jävla ointressant att veta i viket land folk kör fullast...

Sen har vi mordet på Engla! På tisdag startar rättegången på Eklund...Englas mamma yrkar på livstid..Värsta med straffsystemet i Sverige är ju att får man livstid så betyder ju inte det att man får sitta inspärrad resten av livetdom kan ju få straffet tidsbestämt efter ett visst antal år :s
Varför finns känslan av att han kommer dömas till psykisk vård som så många andra här i Sverige...Säger sig väl själv att mördar man nån är man väl sjuk i huvet, man behöver väl inte vara hjärnskrynklare för att kunna räkna ut de..
Ibland tycker ja faktiskt att vi borde ha dödstraff även här i Sverige...
Sen förstår inte ja varför dom ska skilja på mord & dråp...Oavsett om man har planerat att döda nån i 1 timme, 1 vecka, 1månad eller 1 år eller gör det utan nån planering så borde man enligt mig dömas för mord!Man släcker ju en annan människas liv :s

Äsch nu har ja nog svamlat färdigt för inatt...Vart ett väldigt konstigt inlägg om massa olika saker..

Nu hoppas ja John Blund kommer på besök.

Hej Svejs


Meningslöst!

Får kalla kårar när jag tänker på den otäcka olyckan här i Karlskoga som hände i helgen där en unge tjej förlorade livet :(
Minnena kommer tillbaka, det kunde ha varit jag...Mitt liv kunde ha tagit slut i exakt samma korsning för ca 2,5 år sedan..

Krocken i dec-05 är nog det värsta ja varit med om...Jag skämtar inte när ja hävdar att ja såg mig själv lätta från passagerarsättet och flyga igenom vindrutan och slå i backen en bra bit framför bilen...Och detta ser ja i mitt huvud innan vi smäller med den andra bilen :s

Jag hoppas verkligen att den unga tjejen aldrig hann uppfatta vad som var på väg att hända innan det small...
Jag önskar ingen den upplevelsen att se massa personer och att mängder av tankar rullar innanför äns ögon inom loppet av ett par sekunder...

Kommer aldrig glömma skräcken i kroppen precis när våran bil träffar den andra bilen, känslan "nu dör ja" ,hann tänka att ja aldrig mer skulle få se mina barn...
Sen känslan efter smällen är obeskrivlig...Jag vågade inte öppna ögonen ifall ja skulle få glas i dom då jag hade flöge in i framrutan...Kände bara nåt varmt som rann i ansiktet...Hörde långt bort att Olle pratade med mig att ja var tvungen att ta mig ur bilen, kände paniken växa då ja kände röklukten....så här i efterhand insåg ja att ja antagligen hade sett för mycket på film där bilar blir övertända och exploderar på typ 10 sek för ja var övertygad om att det skulle ske med bilen medans ja satt i den och inte kunde ta mig ut...Mer panik när Olle talar om att det ej går att öppna dörren på min sida utan ja måste klättra över förarsättet ut...

Tog mig iaf till slut ur bilen..Hörde fullt med folk runt omkring mig som tjatade på mig att ja skulle lägga mig ner,troligt tänkte ja, det är december...Försökte förklara att allt var bra ja kunde stå upp, behövde ej ligga ner...Folk gav sig verkligen inte utan tvinga ner mig på backen....Efter det som kändes som en evighet kom brandkåren,spändes fast på en bår/bräda med stödkrage...
Sen var det bara att ligga och vänta på ambulansen,trodde aldrig det skulle ta 25 min för ambulansen att åka från sjukhuset till korsningen skrantafärg men det gjorde det...
Kom iaf in på akuten vid 18 tiden,där vänta ju diverse läkare och sköterskor på att få undersöka mig...Hmm gick väl så där ska tilläggas...Allt gick bra tills läkaren tala om att han skulle kontrollera om min svanskota var hel..Ni kan kanske räkna ut själv hur dom kollar det..Just precis,dom trär på gummihandskarna och sen ja ni förstor säkert vart dom fingrarna tar vägen :s...men där gick läkaren på pumpen...Inte en chans att nån gumminäve ska stickas upp i mig..Ja bad om att få ett papper så kunde vi skriva ett avtal där ja lovade att aldrig stämma KGA lasarette om ja fick problem med min svanskota...De var nog då läkaren insåg att ja inte var allvarligt skadad :)
Skicka iaf iväg mig på röntgen för att säkerställa att ja inte hade nåra inre blödningar...Klara även den undersökningen galant...
Rullades tillbaks till rummet på akuten och låg där i godan ro och väntade på att dom skulle komma och plocka glasplittret från mitt huvud och panna då rusar A & M in...A något rund under fötterna :) Dom mellanlanda hos mig på väg till jobbets julfest, kan säga att den gesten uppskattades otroligt mycke!

Summa kardemumma av hela den här historian är iaf kl 22.30 bblev jag iaf utskriven från sjukhuset men sydd panna blåslagen och ett söndertrasat ansikte men vid LIV....Läkarna kunde inte förstå att ja inte var svårt skadad eller rent av död men tanke på hastigheten vi hade haft vid smällen och att ja INTE hade använt bilbälte :s..
Jag fick inte äns hjärnskakning, så det kanske är som du skrev M att ja är tjockskallig :)
Efter den smällen åker ja aldrig bil utan att använda bilbälte...Ska erkänna att ja har fått men av olyckan, ja har svårt att sitta bredvid eller i bak på en bil när någon annan kör, ja gillar inte korsningar och absolut inte trafikljus..Borde finnas rondeller överallt..
Så här i efterhand har jag börjat tro på att varje människas öde är förutbestämt...
Den dagen vi krockade så var det inte min tur att dö helt enkelt.

Tyvärr hade ju inte den unga tjejen i helgen samma öde som mig, vilket är väldigt tragiskt. En sån ung människa ska inte behöva gå ett sån här tragiskt öde till mötes.
Har även tänkt lite på killen som körde bilen som orskade olyckan, kalla mig gärna känslokall men ja kan inte tycka synd om honom...Självklart så vet jag & förstår jag att han mår skit rent ut sagt, de här kommer han få leva med resten av livet..
Men ändå så kan ja inte tycka synd om honom...Jag hoppas rent ut sagt att han aldrig mer kommer att få chansen att köra bil...
En ung tjej på 18 år finns inte mer pga att en ung kille gasade för mycket, sen struntar ja fullständigt i om alla nångång har överskridigt hastigheterna..Sen kan ju folk fortsätta att hävda på massa olika bloggar att olyckan hände pga att killen fick vattenplaning...Om man håller 70 km som är hastigheten där om ja inte missminner mig helt fel då skickar man inte ivägen en bil ca 50-60 meter...Han kan säkerligen ha fått vattenplaning oxå men en sak är iaf klart...Han höll inte hastighetsbegränsningen, sen får folk säga vad dom vill för tt skydda honom..

Nog om denna tragiska händelse.
Sänder en tanke till denna unga tjej och hoppas du får det bra "därborta"...Väldigt tråkigt att ditt liv blev alldeles för kort :(

Usch söndag :(

Jaha då helgen slut..
Tråkigt värre...
Har precis varit och lämnat barnen så ikväll är ja & älskling barnlediga :)
Hade trott att vi kanske kunde ha en lugn kväll inne och kolla på film men när vädret är som det är så kan man ju inte sitta inne!
Älskling han grejar och trimmar i trädgården och själv tänkte ja gå ut och dra ett par tag med penseln..Finns inge värre än att måla, fy...Ja skulle kunna bygga hur mycket som helst bara ja slapp målningen sen :s
Idag började även älskling bygga ut verandan, IGEN!!!!
Han tyckte tydligen inte hans tidigare utbygge på 30 kvm var tillräckligt så nu bygger han till ytterligare 15 kvm :P
Vi lär ha störst veranda  av alla ute i Lämås snart om han ska fortsätta så här :)

Nee ska springa ut och måla lite..
Kanske återkommer sen.

Hej Svejs

Önskar

att ja hade en sambo som hade normala arbetstider :s

I det här huset kan man aldrig planera nånting för ja vet aldrig när älskling kommer hem från jobbet!
Han har inga fasta arbetstider.Vet aldrig när han börjar på morronen vilken tid han slutar på kvällen :s

Ta som idag som ex. Började kl 5 imorse och är säkert inte hemma förrens kl 19-20,tror mer på det sista klockslaget än det första...
Roligt, nej inte speciellt...

Ända gången vi kan planer att göra nåt är den dagen i veckan som han är ledig, aaa de är faktiskt sant, han har 1 dag varje vecka ledigt, förutom lördag & söndag då...Men så jobbar han ju mellan 12-15 timmar om dagen dom 4 dagarna han jobbar....
Hur normalt är det att man har gjort ca 200 övertidstimmar redan i år och vi är bara i Juli!
Nu tänker säkert många "ååå vilka fina extra pengar" visst det ger en del extra men det börjar kännas som att dom extra pengarna kvittar för vi hinner inte umgås och hitta på nåt med varann...
Den dagen han är ledig är det ju oftas bara en massa stress för det är den dagen vi ska hinna med och göra allt på som vi inte hinner dom andra dagarna när han jobbar...

Tänka tanken på att vi ska kunna kolla på en film t ex en kväll när han kommer hem det är bara att glömma för då är han så trött och somnar efter ca 5 min på filmen...och ja förstår honom om man jobbar från 5 på morronen till 20 på kvällen och sen ringer väckarklockan igen typ 4 för ett nytt 15 timmarspass!

Nee nu har ja gnällt färdig..ska gå ut och måla på huset istället :)

Hej Svejs

Vård av barn

Mm de har ja den här veckan :s
Markus har vattenkoppar men det märks inte...
Han härjar och leker som aldrig förr..

Jag är glad att han inte vart lika dålig som Linn,där sluta det med ett besök på akuten med lugnande medicin och sömntabletter.
Markus har inte haft nån feber och inte varit nåt hängig...Känns konstigt då att vara hemma med honom men såna är ju reglerna, får absolut inte vara på dagis...Kopparna håller på att torka på honom.

Igår på min lediga dag tog vi faktiskt en tur till Kolmården :) Trodde de skulle bli en misslyckad och blött dag med tanke på att det regnade hela vägen till Norrköping men vi hade tur...Kom inte en droppe regn på hela dagen när vi var där :)
Jösses vilka priser dom tar betalt....700 kr i entre för 2 vuxna och 1 barn,är ju hutlöst...Tycker absolut inte det är värt priset, men vad gör man inte för barnens skull :)
Idag har vi bara varit hemma...Skulle försöka klippa gräsmattan men se de ville inte Mackan, han vill bara leka..

Nu ropar han så bäst ja släpper datorn och springer iväg...Vill säkert spela fotboll eller åka fyrhjuling :)

Hej Svejs

Maria 1979-2007

Idag är det din dag gumman :) 29 år skulle du ha fyllt...

Saknar dig så oerhört mycket :(

Kan inte fatta att du är borta, att du tog det steget du gjorde och valde att lämna allt..
Du visade alltid upp en så stark sida men var ändå så otroligt svag.

Jag var så arg på dig i början för att du gjorde detta val och lämnade allt och alla.Tyckte du var ego och att du valde en enkel utväg för att slippa smärtan.
Sen kom funderingarna, tänkte du nångång på vilken smärta och sorg du skulle orsaka dom du lämnade kvar.
Du blev genom ditt val fri från din smärta medans vi vart många kvar som kommer få leva med våran smärta att du inte finns längre-
Efter det stadiet kom tårarna och frågorna, den största frågan VARFÖR? frågan är om nån någonsin kommer förstå ditt val-
Kommer tårarna nångång sluta att rinna när man tänker på dig!Eller kommer det alltid vara så att tänker man på dig så kommer det tårar rullandes nerför kinden.det lär ja märka

Saknar våra timtalslånga telefonsamtal som var blandade av skratt och gråt, gap och skrik..Vi hade alltid nån att skälla över, oftast var det ju nån kille :)
Saknar våra galna festkvällar då allt kunde hända... :)

Trodde vi kunde prata om allt men du undanhöll det absolut viktigaste, hur dåligt du mådde...i början fundera ja på hur ja hade kunnat missat allt detta men efter att ha pratat med bla din syster så har ja förstått att det var inte bara för mig du undanhöll detta och det är inte bara ja som missat din smärta.
Måste betyda att du var en skådespelare av världsklass som tyvärr inte var någe bra i detta fall..

Du är den starkaste personen ja nånsin träffat...du hade alltid ett leende på läpparna och nära till gapskrattet...
Du tog en stor plats i livet på ett positivt sätt...
Du hamnade ofta i centrum utan att du själv var medveten om det eller gjorde nåt för att hamna där.Du var helt enkelt en människa som alla fastnade för och tyckte om..
Du var spontan, sa va du tyckte och tänkte, passade inte det folk kunde dom dra.

Glömmer aldrig när du träffa mamma första gången :)
Vi skulle dricka kaffe & äta smörgås eller ja du drack ju te för på den tiden hade du inte blivit vuxen än och lärt dig dricka kaffe..Du tog första betet på smörgåsen och utbrister"fy fan vilken jävla äcklig ost, den vidrigaste ja nånsin ätit" tror aldrig ja sett min mamma så chockad och förvånad :) men ja lovar, den dagen fångade du min mamma...Finns ingen av mina kompisar mamma har tyckt så mycket om som hon tycker om dig! Hon pratar fortfarande om det mötet och ostsmörgåsen och det här inträffa för tja ca 7-8 år sedan.

Jag har fortfarande kvar ditt telefonnummer i mobilen, har försökt radera det flera ggr men ja klarar det inte.Känns som ja sviker dig om ja tar bort telefonnummret.Har även flera ggr varit påväg att ringa eller skicka ett sms för att verkligen kolla om du inte svarar men hejdat mig i sista sekund och insett att du inte finns längre..


Minnena jag har av dig är tjejen med leendet som alltid fanns där och ställde upp, tänkte alltid på alla andra i första hand och dig själv i sista!
Önskar att du inte hade varit så förbannat stolt utan att du hade vågat visa din svaga sida och bett om hjälp istället för att försöka lösa allt på egen hand...Du hade antagligen funnits här hos oss idag då..
Det var ju inte så här det skulle sluta! Vi skulle ju åka till mamma och rida, våra barn skulle leka ihop och du hade ju pratat lite smått om att flytta hem igen.

Fick ett jättefint kort idag av din syster, din gravplats,du är den enda på hela kyrkogården som har ett hjärta som gravsten berätta Erika!Helt rätt att du utmärker dig :) Du var tjejen som körde sitt eget race både på gott och ont,Du var inte som alla andra och kommer aldrig bli det heller så då ska du inte ha någon vanlig gravsten heller som alla andra har :)

Ja tänkte faktiskt hälsa på dig på lördag och känner ja dig rätt så kommer du på ett eller annat sätt att visa dig på kyrkogården :)

Hoppas du haft en bra födelsedag Mia och att du har funnit den ro och frid som du saknade här!

Saknar dig gumman och ja hoppas du vet det.
Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärt.


"Kvinnor ångrar tillfälligt sex"

Rubrik idag i aftonbladet...
Enligt en brittisk undersökning visar det sig att brittiska kvinnor oftare än män ångrar att dom haft tillfälligt sex :P
Haha kan inte göra annat än skratta åt såna där undersökningar..Kan ju börja fundera på om det inte finns bättre saker att lägga pengar på än att göra undersökningar runt om i världen!

Vem bryr sig att brittiska kvinnor ångrar tillfälligt sex oftare än vad kvinnor i Sverige gör?!

Pengarna det kostade att göra den undersökningen kunde dom istället ha lagt på mat till svältande barn som ex.
Tror nog folk hade brytt sig mer om det!

En kvinnlig svensk journalist har uttalat sig i artikeln att hon har en upplevelse om att vi kvinnor i Sverige har one night stand på våra egna villkor och för att vi vill! Öööö har inte dom brittiska kvinnorna någon egen vilja eller!?Vill dom inte ha sex med mannen då är det ju våldtäkt!
Undersökningen visar också att dom brittiska kvinnorna kände sig utnyttjade direkt efteråt...Märkligt tycker ja...

Jaja mycket skit står det i våra tidningar men tydligen är det sån skit vi svenskar gillar att läsa eftersom vi köper tidningarna :D

En annan artikel som ja också tycker är lite konstig var den om TVprogrammet "Barnmorskorna"
Tydligen tycker folk att SVT som sänder programmet att dom hjälper till att få kvinnor rädda för att födda barn!
Artikeln hävdar att SVT förstärker skriken när kvinnorna som visas i programmet föder fram barnet och att dom lagt på dramatiska skrik...men hallå har folk glömt att det är just TV dom tittar på eller?
Om en kvinna känner oro och rädsla för att födda barn då sätter man sig väl inte och tittar på det programmet...inte skulle ja ha gjort det iaf....

Nog om tidningsartiklar...

Idag fick ja jobba ett 10 timmars pass på jobbet :s Dagen var riktigt lång men tiden sprang allt iväg...Finns mycket att göra nu som tur är...
Bara 4 dar kvar nu innan ja får min nästa lediga dag, men det är 4 jobbiga dagpass och det är inte roligt för mig som är så morrontrött...
På tal om morrontrött, är nog lika bra ja studsar i säng nu för kl 8 ringer kl för nästa arbetspass.

Hej Svejs

Strålande solsken :)

Gud vilket härligt väder det är ute just nu :) Man blir piggare & gladare när det är sol ute...

Det negativa är att ja måste åka till jobbet kl 13 :( och inte kan njuta så mycket av solen..

Idag har jag hunnit med riktigt mycke.Vart & solat med Jessi, lagat mat, fyllt diskmaskinen och även slagit på en tvättmaskin..Detta är helt otroligt för att vara mig då ja jobbade kväll igår med..
som ni säkert har läsa tidigare så har ja fruktansvärda sömnproblem när ja jobbar kväll...Inatt vart kl 02.30 innan ja somna och så ringde väckarklockan 9.30...Jessi ringde 10 min senare så då for ja iväg och hämtae henne för lite solning...
Lite konstigt att åka och lägga sig i ett solarium när solen strålar ute men ja har sån där tråkig hy att solar ja ute så blir ja knallröd och därefter likblek igen..Ja måste först sola solarium för att få lite färg därefter kan ja va i solen...

Finbesök :)

fick vi på jobbet idag :)
Therese var förbi med sin lilla goding Natalie.ojojoj va gullig hon är, ett riktigt litet charmtroll med massa lockigt hår :)
Jösses vad tiden går fort.natalie har redan hunnit bli 5 mån :s tyckte inte det var längesen Therese gick hem från jobbet...

Idag fick ja oxå ett mindre trevligt samtal från Jani...Markus har fått vattenkoppar :s Stackars liten nu när solen har börjat komma fram igen.Som tur är har han hittills inte fått nån feber och verkar inte må något dåligt av kopparna mer än att det kliar överallt på honom...Hoppas för Markus skull att han inte får massa koppar i ansiktet som han kliar sönder och får fula ärr av.

Igår var det full rulle här i huset :)
Hela min grupp från jobbet var här så vi hade lite teambildning som det så fint heter...Vi grillade och sen hade vi en liten agenda med nåra punkter vi tog upp...Tycker det vart en riktigt trevlig kväll med god mat och mycke prat...sista gänget åkte hem kl 23.15 då knotten höll på att äta upp oss helt.
Idag var det då alltså dags att gå tillbaks till jobbet efter att ha vart ledig sen i fredags...Ska nu jobba 7 dar i rad innan ja får ledigt igen, vilket innebär att ja ska tillbringa helgen på jobbet :s

Vill passa på att säga Grattis till Martin & Lisbeth som har fått en liten bebis :)

Har sen ja kom hem från jobbet ikväll suttit och surfat runt på Aftonbladet och Expressen,,,men jösses säger ja bara va händer ute i världen...
Läste om den 23-åriga kvinnan i Washington som ville bli mamma men som inte ville föda barnet själv så hon mördade en höggravid kvinna och skar ut bebisen ur magen..Va finns det för sjuka människor egentligen.Hur kan man bli så psykiskt störd så man gör en sån sak...

Sen har ni artikeln om den 49-åriga kvinnan i New York som låg död i väntrummet i 1 timme utan att nån reagerade :S..
Hur kan en sån sak ske då..Är vi människor så självupptagna att vi inte bryr oss om vi ser en sån sak!?
Är vi så rädda för att lägga oss i andras liv eller vad är felet...Är vi rädda för att få skit om man visar att man bryr sig...

Nu ska ja ta en paus med en cigg & lite java.

RSS 2.0