Ojojoj

Vad dagarna springer iväg :s
Tycker precis att vi har börjat semestern men snart är den slut :s
1 september är det återigen dags att infinna sig på jobbet, usch ser inte fram emot det alls men men det är ju ett måste.
Skulle lätt kunna vara hemma ett par veckor till då vi har mycket att göra här hemma....

Vi har iaf kaklat färdigt köket :) , byggt en ny vägg på verandan som bara ska målas röd...Sen är det dags att börja på insidan av verandan.. Har bestämt oss för att riva dom gamla brädorna där och sätta upp nya och samtidigt isolera..Värsta är att allt kostar så mycket pengar så fort man ska göra nåt..

Vad har hänt sen sist då ?

Jo i fredags var vi hos grannarna och grilla, em riktigt trevlig kväll men det känns att man börjar bli gammal :D Kl 00 ungefär så kom tröttheten krypandes.Markus och Hanna ville ju absolut inte sova fast båda var övertrötta.

Lördagen innebar kräftskiva i Kyrksten hos Pappi..Var en riktigt trevlig tillställning och vi sov ju även över där tills på söndagen. Millan och Fucko hade ju husvagnen med sig så dom sov oxå kvar. Det slutade med att vi grilla på söndagen så kl han bli 22 innan vi var hemma på söndagen.
Måndagen började kl 06,30 md att Emla skulle iväg till skolan sen blev det faktiskt sängen en sväng igen...Mamma kom förbi en sväng så vi var med henne till jysk, handlade lite kuddar och en filt till vardagsrummet..

Igår vart det mer shopping skulle man kunna säga..Vi var till Örebro och handla...Skulle ju BARA till skopunkten och handla skor till Emelie...Slutade med en våningsäng till barnen, nya badrumsmöbler, en digitalkamera, en nya bärbar dator igen plus massa annat smått och gott, en riktigt dyr dag skulle man kunna säga men men händer ju inte så ofta att man shoppar lös så mycket :)

Nää nu blir det till att laga lite hemmagjord pizza.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0