SMÄRTA

skulle man kunna säga =(
Ja har nå så otroligt ont i nacken & ut i högra axeln, jesus kristus h*****e säger ja bara!!!
Sova med denna smärta är ju bara att drömma om :S Sover kanske 15-20 min sen vaknar ja av att det bränner som f*n...Ja kan se den där lilla röda djävulen sitta på axeln & han kör in kniven & vrider om flera ggr =(
Ja vet att det finns dom som har det värre men ibland måste man få klaga och tycka synd om sig själv och det tänker ja göra NU!!!För ja har skitont, så det så!!!

Ja har ingen aning om vad som här hänt sedan ja skrev sist..Omöjligt att komma ihåg allt i mitt innehållsrika liv ;)

Jo för tusan, ja har ju partat loss i världsmetropolen Degerförs =) med bästa Teza! & ida fyller den sexbomben 25 år oxå...Hipp Hipp Hurra =))
Vi var på Golden Nights & Just Kidding spelade.. Lika bra som vanligt. Jag har nu aldrig dansat så mycket som den kvällen..Det är verkligen skitroligt när det spelas musik som man kan dansa till hur länge som helst =))
 
Nedräkning inför Ullared oxå! Men va trött ja blev när den här skitsnön kom...det hade räckt gått & väl om den hade kommit 2 dar innan jul!! Och hör sen...försvinn vita skit & kom tillbaka vid ett senare tillfälle!!!
Ja hoppas verkligen inte att detta ligger kvar nästa helg då det är ja som ska köra ner..Roadtripp för mig & Pilla =)) 

2 månader kvar till värmen & Marocko =)))LÄNGTAR!!!!

Här kommer 1 bild från Tezas premiär =))

Törstigast i hela världen =))
 
Lite alkovarning på denna :P

Har ju även hunnit med att vara till världens bästa Marielle oxå..

 Hon är bara sååå bäst =)

Nä om man skulle försöka sova 20 min..Ska slå på värmedynan ja fått låna av moster..den gör iaf att ja somnar lättare men sen gör sig ju smärtan påmind väldigt fort...Ja ljuger ju om ja säger att man vaknar utvilad på morronen efter att ha sovit i 20 minuters intervaller =(.

Natti Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0